Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:36 | March 15, 2017

INNER PEACE

UNCATEGORIZED 2

 

THESE GIRLS ♥

 

During our stay with yogiakademin in India I got to meet Josefine and Malin again who are the two instructors there – these two are SO INSPIRATIONAL!! And has the warmest hearts ♥  Maxinne and Silja are the best girls too! LOOOOVE!
Wish I could wake up in India again to start the morning with yoga .. my body would need it. I really want to find a good place to do yoga in stockholm, do you guys know any good places? Where they also have meditation? My body and mind always feel so amazing after doing both meditation and yoga so I really want to include that to my everyday life and do it 1-2 a week!

_______________________________________________

Under vår vistelse hos yogiakademin i Indien så fick jag träffa Josefine och Malin igen som är instruktörer där – dom är SÅ INSPIRERANDE!! Och har de största hjärtan ♥ Maxinne och Silja är bäst med! KÄÄÄRLEK!
Önska jag kunde vakna upp i Indien igen nu och börja morgonen med yoga.. min kropp behöver det. Vill verkligen hitta ett bra yogaställe här i Stockholm, har ni några tips på det? Där man kan köra meditation också? Min kropp och själ mår så bra efter båda så jag vill verkligen få in det i mitt vardagliga liv och köra 1-2 gånger i veckan!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

11 Responses to “INNER PEACE”

  1. Sanna on

    http://www.urbanom.se/ Supertips! Sådan otroligt härlig atmosfär och flera olika yogastilar/meditationer att välja mellan. Lokalerna är fantastiskt fräscha och luktar typ spa!??!?! Hade sån sinnesro efter att jag var på deras yoga att jag inte kollade på min telefon i två timmar efteråt? Du fattar!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.