Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:18 | March 16, 2017

  STRIPES & GIVENCHY

  GIVENCHYGIVENCHYGIVENCHYGIVENCHY

   

  PHOTOS BY FANG / EDIT BY ME
  CREDT&ADLINKS:_JACKET FROM GINA TRICOT_SUNGLASSES FROM ACNE_
  _JEANS FROM PULL&BEAR, SIMILAR HERE_TSHIRT FROM COS_
  _BAG FROM GIVENCHY, HERE_SHOES ARE OLD FROM ASOS_

   

  As simple as can be! This look is something I wear when I don’t got time to get ready or when I’m just sitting at the office/running errands. Chill and comfy in other words :) Just got back from a walk and coffee with Filippa. We had to catch up since we haven’t seen each other in a week. Filippa is one of those friends I need to talk to at least 1 time a day haha. She is the best ♥ love her a lot! I’m soon heading of to the bank with André to talk with them regarding a secret thing hihi. All I can say is – keep your finger crossed for us, mohhaha! After that i’m off to an event that Elsa and Andreas are hosting! Bringing my camera with me ofc! Loooooove

  ______________________________________________

  Så enkelt som de kan bli! Denna look är nått jag bär när jag verkligen inte har tid att fixa mig eller bara ska sitta på kontoret/springa ärenden. Slappt och skönt med andra ord :)  Kom just hem efter en promenad med Filippa. Vi var tvungna att ses och catch up eftersom vi inte setts på en vecka. Filippa är en av de vänner jag måste prata med iaf 1 gång om dagen haha. Hon är bäst ♥ Älskar henne! Alldeles straxt ska jag bege mig mot banken med André for att ha möte inför en liten hemlig grej hihi. Allt jag kan säga är – håll tummarna för oss mohahah! Efter det ska jag på ett event som Elsa och Andreas håller i! Tar med mig kameran såklart! Loooove


  8 kommentarer  8 kommentarer om “STRIPES & GIVENCHY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här