Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:06 | March 16, 2017

IT’S IN THE DETAILS

LOOK OF THE DAY
zara MISS SELFRIDGE zara top one teaspoonGIVENCHY REVOLVE henry holland gucci ivyrevel Gigi x Tommy Hilfiger & other stories

 

ZOOMED IN / DETAIL CLOSE-UP

 

I’ve got a thing for red bags I can see haha.. it gives that extra “pop” to an outfit if you ask me :) Looking at these photos makes me realize how much I want spring now. I’m soooo bored with winter outfits now. Blaaaah! I want to wear crispy and light outfits with thin jackets! GAH! There is nothing like sweidh spring/summer. Just got back from the event at MAX so now I’m full! Tonight my idea was to chill with Filippa and Ebba but I really need to clean our apartment and do the laundry and fall asleep early tonight. What are you guys doing this thursday evening?

_____________________________________________

Jag har en grej för röda väskor ser jag.. haha.. det ger det där “lilla extra” till en look :) När jag tittar på dessa bilder så förstår jag hur mycket jag längtar till våren. Är så sjuuuukt trött på att bära vinteroutfits nu. Blaaah! Vill gå runt i krispiga och lätta outfits som man bara behöver en tunn jacka till. Det finns inget som svensk vår/sommar. Kom nyss hem efter eventet på MAX så nu är jag mätt och belåten! Ikväll var tanken att hänga med Filippa och Ebba men jag behöver verkligen städa/rensa hemma och hinna tvätta. Ska vara i säng tidigt idag! Vad ska ni göra denna torsdagskväll?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

22 Responses to “IT’S IN THE DETAILS”

    • angelicablick on

      Tack fina du!! Kika bakåt i arkivet på “Look of the day” så finns all credit till vart plaggen är <3!!kram

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.