Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:03 | March 19, 2017

  THROWBACK TO INDIA

   

  TB TO INDIA
  SWIMSUIT FROM ASOS, HERE (ADLINK)

   

  Last photos from India :( BUUUT I still got a vlog coming up for ya from India so that’s good! So happy to hear all the great feedback from you guys and my/our vlogs. So happy to be a part of my awesome team ♥ Now me and André are on the train on our way home to Stockholm! Spent 24 hours in Gothenburg just to get away from Stockholm hihi. Tonight Emil are coming over to our place for tacoooo night!! But with a veggie taco ofc. Since I only eat veggie or fish atm – do you know where to find really good veggie recipe? Want to make new tasty stuff! Thank you babes!

  __________________________________________

  Sista bilderna från Indien :( MEEEEEN jag ska ju fortfarande visa er min vlogg därifrån så det är ju nice! Så glad för all er härliga feedback på mina/våra vloggar. Så glad att vara del av vårt härliga team ♥ Nu sitter jag och André på tåget påväg hem till Stockholm! Spenderade 24h i GBG för att komma iväg från Stockholm lite hihi. Ikväll ska Emil komma över för tacooookväll!! Men med veggiefärs såklart. Eftersom jag endast äter veggie och fisk just nu så vore det dröm om ni ville tipsa om riktigt bra hemsidor med veggierecept? Vill göra ny god mat! Tack finisar!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “THROWBACK TO INDIA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här