Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:03 | March 19, 2017

THROWBACK TO INDIA

TRAVEL

 

TB TO INDIA
SWIMSUIT FROM ASOS, HERE (ADLINK)

 

Last photos from India :( BUUUT I still got a vlog coming up for ya from India so that’s good! So happy to hear all the great feedback from you guys and my/our vlogs. So happy to be a part of my awesome team ♥ Now me and André are on the train on our way home to Stockholm! Spent 24 hours in Gothenburg just to get away from Stockholm hihi. Tonight Emil are coming over to our place for tacoooo night!! But with a veggie taco ofc. Since I only eat veggie or fish atm – do you know where to find really good veggie recipe? Want to make new tasty stuff! Thank you babes!

__________________________________________

Sista bilderna från Indien :( MEEEEEN jag ska ju fortfarande visa er min vlogg därifrån så det är ju nice! Så glad för all er härliga feedback på mina/våra vloggar. Så glad att vara del av vårt härliga team ♥ Nu sitter jag och André på tåget påväg hem till Stockholm! Spenderade 24h i GBG för att komma iväg från Stockholm lite hihi. Ikväll ska Emil komma över för tacooookväll!! Men med veggiefärs såklart. Eftersom jag endast äter veggie och fisk just nu så vore det dröm om ni ville tipsa om riktigt bra hemsidor med veggierecept? Vill göra ny god mat! Tack finisar!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

26 Responses to “THROWBACK TO INDIA”

 1. Alex on

  Man kan få massa bra inspo från Facebook-gruppen “vad lagar du för veganmat idag”.

  Kan också rekommendera
  http://www.veganricha.com/
  http://www.javligtgott.se/
  http://www.vegokoll.se/recept
  http://www.vegomagasinet.se/category/recept/

  Plus den här rätten som jag lagar typ en gång i veckan haha (pga jordnötssmör): http://zeinaskitchen.se/gambiansk-jordnotsgryta-vegansk-domoda/ eller denna (också pga jordnötssmör): http://www.vegomagasinet.se/rispappersrullar-med-jordnotssas/

  Kram!

  Reply
 2. Ida on

  Hej Angelica!

  Åh vad fina bilder – jag gillar faktiskt de korten där man ser din personlighet bäst, som bild nummer 4 och 6 :) Du verkar så himla härlig och det är kul att se! Jag är också pescetarian och tittar ibland in på en svensk veggo blogg som heter Jävligt Gott. Ibland tycker jag det kan vara lite svårt att browsa just den bloggen, men det finns bra och roliga recept iaf och lite restaurang rekommendationer. Den har även recept under olika kategorier, så t.ex. mexikanska recept hittar du här: http://www.javligtgott.se/kategorier/recept/mexikansk-mat-recept/

  Kram och keep up the good work snygging!

  Reply
  • angelicablick on

   HEEEJ! Åh vad härlig du är, tack <3 mer sånt! Ja men eller hur, ibland är det så svårt att komma på idéer! Tack för tipset :D ska kika in! tack fina <3

   Reply
 3. Lisa on

  Hej!

  Tänker du någonsin på att välja resmål som ligger närmre Sverige i och med att flyga är en väldigt stor miljöfara? Hur tänker du kring miljöpåverkan?

  Kram

  Reply
  • angelicablick on

   Hej! ja det är klart jag gör, men jag försöker tänka på allt annat jag inte gör: Jag kör inte bil/äger ingen bil utan åker tunnelbana varje dag eller går. Jag röker inte och jag äter inte kött. Jag kastar aldrig kläder utan ger alltid bort till nära/kära/myrorna eller säljer vidare :) Kram

   Reply
 4. Emma on

  Hej och tack för en väldigt inspirerande blogg!
  Jag gillar verkligen att dina bilder är så ambitiösa och fint fixade, det känns att du lägger ner tid och är engagerad i ditt arbete.

  Mitt bästa tips på god vegomat är vegomagasinet.se, där finns det alltid goda fräscha recept på enkla såväl som lite mer ambitiösa recept. Lunch, middag, efterrätt, whichever cravings :)

  Kram, Emma

  Reply
  • angelicablick on

   Hej!! Åh tack <3

   Åh vad fin du är - vad glad jag blir av att höra det :) tack! Ja jag lägger ner mycket tid på alla mina sociala medier. Glad jag blir!

   Toppen! TACK!Ska kika in det :D kraaam

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.