Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:17 | March 20, 2017

  WEEKEND IN GOTHENBURG

   

  A WEEKEND IN GOTHENBURG WITH MY LOVE ♥

   

  As I told you, me and André fled Stockholm over the weekend and went to Gothenburg. We stayed at Hotel Pigalle in their Belle Suit(!!) and just had a relaxing time. We ate a cozy dinner there and then rounded up with some champagne! That suit was ..INSANE! It was bigger than our apartment hahah. During the day we went and had lunch with André’s mom, Dad and grandma since it was his grandma’s birthday :) Really cozy! Thank you Gothenburg for a wonderful weekend!

  ________________________________________________

  Som jag sa, jag och André flydde Stockholm under helgen och drog till GBG. Vi bodde i Belle Suiten på Hotel Pigalle(!!) och bara njöt och slappade. Vi åt en mysig middag på hotellet och avslutade sedan med lite champagne! Den där sviten var… GALEN! Den är större än vår lägenhet hahaha. Under dagen åt vi lunch med Andrés föräldrar och hans mormor eftersom hans mormor fyllde år :) mysigt! Tack GBG för en fin helg!


  8 kommentarer  8 kommentarer om “WEEKEND IN GOTHENBURG”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här