Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:57 | March 21, 2017

  SWEDISH SUMMER

   

  SWEDISH SUMMER – PICTURES FROM 2016

   

  Gah, I can’t even begin to tell you how much I miss swedish summer looking at these images!! I want it NOW! When we strolled around the city earlier today and the sun actually was a bit warm I got all the memories back from when Sweden actually is warm haha. I’m back in bed atm just chill in’. I’m still a bit bad in my stomach so I’m taking one more day to chill but tomorrow I’m back again doing my regular thing. Gong to film youtube tomorrow for yaaa!

  __________________________________________

  Gah, blir så jävla pepp på svensk sommar när jag ser de här bilderna!! Vill ha sommar NU! Vi tog en liten promenad på stan tidigare idag och då värmde faktist solen lite och då blev jag påmind om att Sverige kan vara varmt ibland haha. Nu ligger jag i sängen och softar. Mår fortfarande sisådär i magen så tog en till dag för att chilla på. Imorgon är jag tillbaka på banan igen. Vi ska filma youtube imorgon för er!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “SWEDISH SUMMER”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här