Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:25 | March 23, 2017

  Lunch for four


  My boyfriend André, my grandma and my true star Alexandra ♥

  Look at my new baby! Hello there little mermaid Gucci *Emoji with heart-eyes*


  I rounded up my veggie-week with some fish – we ate at Strandvägen 1


  Me and my beautiful grandma – love her so much!

  My beautiful grandma visited Stockholm the other day so we decided to have a lunch at Strandvägen 1 together! My babe Alexandra and André went with us and we had a really cozy day! Filmed a follow-Me-around vlog all day with Alex so stay tuned for that :) I’m currently at my hairdresser Marre getting my hair fresh again! Did a little spraytan also hihi. So now I’m so fresh and so clean,clean haha. Tonight I’m having dinner with my two babes Tash & Devin together with Kenza and the boys! I’ve missed them so much!xx

  _____________________

  Min fina mormor besökte Stockholm häromdagen så då bestämde vi oss för att käka lunch på Strandvägen 1! Mina babes Alexandra och André följde med också! Vi filmade en follow-Me-around vlogg under dagen med så den får ni hålla utkik efter :)  Just nu sitter jag hos min frisör Marre och får barret uppfräschat! Körde en spraytan innan med hihi. Så nu är jag so fresh and so clean,clean haha. Ikväll ska jag på middag med Tash&Devin tillsammans med Kenza och grabbarna. Har saknat dom som tusan! Xx


  14 kommentarer  14 kommentarer om “Lunch for four”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här