Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:45 | March 23, 2017

  ORANGE BLISS

   

  DETAILS / FULL LOOK COMING SOON

   

  I’ve got a thing for these off-shoulder shirts with a corset in the waist! I think it’s so nice! Full look coming up later this week :)
  Now I’m dressed up and ready for dinner at IBU with everyone! I’m wearing a new FANTASTIC SUIT from H&M in burgundy and a black lace bra. My breast has gotten waaaay bigger now so I actually needed to buy new bras today hahha. So funny! Well I’m off to dinner, talk to you later!

  __________________________________________________

  Jag har en grej för dessa off-shoulder skjortorna med en korsett i midjan! Tycker de är så snyggt! Hela looken kommer upp senare i veckan :)
  Nu är jag uppklädd och redo för middag på IBU med alla! Jag har på mig en ny helt FANTASTISK KOSTYM från H&M i vinrött ikväll tillsammans med en svart spetsbh. Mina bröst har ju vuxit en del så jag behövde köpa lite nya bhar idag hahaha. Så kul! Men men, nu är det dags att dra på middag, vi hörs sen!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “ORANGE BLISS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här