Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:45 | March 23, 2017

ORANGE BLISS

UNCATEGORIZED 2

 

DETAILS / FULL LOOK COMING SOON

 

I’ve got a thing for these off-shoulder shirts with a corset in the waist! I think it’s so nice! Full look coming up later this week :)
Now I’m dressed up and ready for dinner at IBU with everyone! I’m wearing a new FANTASTIC SUIT from H&M in burgundy and a black lace bra. My breast has gotten waaaay bigger now so I actually needed to buy new bras today hahha. So funny! Well I’m off to dinner, talk to you later!

__________________________________________________

Jag har en grej för dessa off-shoulder skjortorna med en korsett i midjan! Tycker de är så snyggt! Hela looken kommer upp senare i veckan :)
Nu är jag uppklädd och redo för middag på IBU med alla! Jag har på mig en ny helt FANTASTISK KOSTYM från H&M i vinrött ikväll tillsammans med en svart spetsbh. Mina bröst har ju vuxit en del så jag behövde köpa lite nya bhar idag hahaha. Så kul! Men men, nu är det dags att dra på middag, vi hörs sen!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

10 Responses to “ORANGE BLISS”

    • angelicablick on

      hej fina! Åh det beror på! nått jag alltid tycker är snyggt är ju kostymer! Enkla och slappa kostymer med någon snygg topp under eller balconett BH :) klackar och en enkel väska. Tack finaste, detsamma <3 kram

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.