Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:45 | March 25, 2017

  IBU DINNER

   

  THE LAUNCH DINNER WITH MT BABES TASH & DEVIN

   

  Had a lovely time with the ladies ( and gents ) during the dinner ♥ So happy to see them again!
  Now I’m in Linköping – I got here earlier today and since then we have just strolled around the city, ate some food and now my dad and I are back home just chill in’ infront of the tv. I’m soon gonna get ready for Emeli’s birthday party but I’m actually starting to feel sick, so I’ll swing by but go home pretty early! Talk to you in just a short while!

  ___________________________________________

  Hade en sjukt mysig middag med tjejerna ( och killarna ) ♥ Så glad att se dom igen!
  Nu är jag iaf i Linköping – kom hit tidigare idag och har sen dess traskat runt på stan, ätit mat och nu har jag och pappa precis kommit hem till honom. Vi sitter i soffan och slappar framför tvn. Jag ska snart fixa mig inför ikväll och firandet av Emeli men jag har börjat känna mig lite sjuk så jag kommer stanna ett tag men gå hem tidigt! Vi hörs om bara en liten stund!


  2 kommentarer  2 kommentarer om “IBU DINNER”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här