Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:14 | March 27, 2017

  FASHIONABLEFIT X ADIDAS

  fashionablefit

   

  WORKOUT W/ HANNAH AT HER NEW GYM

   

  Went to this babes gym the other week and recorded some stuff for my upcoming vlog! We worked out and I also got to see her new studio :) WOW! I just got to say that I love, love, love bosslady’s and hard working women – just like Hannah! GIRL POWER FOR REAL! Her studio is located at Urban Deli at Sveavägen. Go check it out – It’s super cool!
  I’m back in Stockholm now, waiting for André to stop working for the day so we can sit a bit in the sun. I crashed to bed when I got home this morning.. still feeling shitty from my cold + pollen allergy. But I just need to get out a bit!

  _______________________________________________________

  Stack till den här babens gym förra veckan och spelade in lite till min kommande vlogg! Vi körde ett lätt pass också och så fick jag äntligen se stället :) wow! Jag måste bara säga att jag älskar, älskar, älskar bossladys och hårt jobbande kvinnor – Precis som Hannah! GIRL POWER FOR REAL! Hennes studio ligger inne på Urban Deli på Sveavägen. Gå och kika in det – det är asfett!
  Nu är jag tillbaka i Sverige och sitter och väntar på att André ska bli klar på jobbet så vi kan sitta lite i solen. Jag däckade totalt i sängen när jag kom hem imorse.. mår fortfarande bajs från min förkylning + pollenallergi. Men vill ändå komma ut lite!


  7 kommentarer  7 kommentarer om “FASHIONABLEFIT X ADIDAS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Can’t wait for your upcoming vlog! Hope you feel better! :)

   Linda
   Typically Linda || Instagram

   Reply
  • Oh thank you so much :D Yes, tomorrow I hope to feel better! xx

   Reply
  • Heeej!!!! Jag är i Tokyo fram tills lördag om jag ser dig kommer jag springa fram till dig haha mvh fd lkpg-bo och trogen följare

   Reply
  • HEEEEJ! Är det sant? wow!! Ge mig gärna tips! och SJÄLVKLART ska du komma fram – då blir jag så himla glad <3 hoppas vi ses! kram

   Reply
  • Ohhh vart e tightsen från? :)))

   Reply
  • Gina tricot!! <3

   Reply
  • Vi va på national museum of art idag o kolla en utställning som hette my enternal soul. Kan rekommendera det:) tror tyvärr vi kommer missa the körsbärsblomning lite synd men vi gör bara ett litet kort oplanerat stopp här på vår backpackerresa. Jaaa hoppas vi ses!!!! Vore inte helt otippat

   Reply