Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:59 | March 27, 2017

ORANGE BLISS 2.0

LOOK OF THE DAY
GUCCIGUCCIGUCCIGUCCIGUCCIGUCCI

 

PHOTOS BY ELLEN WALDTON
CREDIT&ADLINKS:_SHIRT FROM BIKBOK, SIMILAR HERE_JEANS FROM ASOS, HERE_
_CORSET FROM ZARA, SIMILAR HERE_SHOES FROM ZARA_BAG FROM GUCCI, HERE_
_SUNGLASSES FROM PRADA_JACKET FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_

 

I’ve been thinking about shooting a look at this location forever – and now we finally did it! Matched the walls with my bag and details on the shoes haha. Took a short walk with André in the sun earlier, had some lunch and a tea before going back home to crash into bed once again. Started eating my medicine against my pollen allergy yesterday and DAMN those tablets makes you so, so tired!! It’s insane. I think I’ve slept for over 8 hours today ( during the day ). As fast as I lay down in my bed I fall asleep haha! Hope I feel better tomorrow cause tomorrow I have a lot of stuff to do before we are off to TOOOOKYOOOO!

_____________________________________________________

Jag har tänkt att jag vill fota på det här stället hur länge som helst – och nu fick vi äntligen till det! Matchade väggarna med min väska och detaljerna på skorna haha. Tog en liten promenad i solen med André förut och käkade lunch och drack te innan vi promenerade tillbaka och jag återigen krashade i sängen. Började äta min pollenmedicin igår och FYFAN avd trött man blir!! Det är galet. Har sovit 8 timmar idag på dagen om inte mer haha. Så fort jag lägger mig ner så somnar jag haha! Jag hoppas jag mår bättre imorgon för jag har en hel del att stå i innan vi drar till TOKYOOOO!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

16 Responses to “ORANGE BLISS 2.0”

 1. hm on

  Vilka tabletter använder du? Den nyare generationen antihistaminer ska inte ge lika mycket trötthet, ingen alls om man har tur (desloratadin eller fexofenadin), men det kanske redan är nån av dessa som du använder?

  Reply
  • angelicablick on

   Jag äter receptbelagda som heter Aerius som också ska ge mindre trötthet, men jag är väl kanske känslig eller nått för jag blir heeeelt utslagen :( så tråkigt liksom!! Jag ska kolla in de du tipsade om här – orkar inte gå runt och vara såhär trött! kram

   Reply
   • hm on

    Aerius=desloratadin (tyvärr) men du kanske kan testa fexofenadin (finns en styrka som är receptbelagd på den med). Hoppas tröttheten lägger sig snart oavsett! Kram kram från apotekaren!

    Reply
    • angelicablick on

     Är det sant? :( noo! Jag bad om nått som INTE gör en trött.. står även de online med. SKIT! Ska kolla in det nya – tack <3 !! KRAM!

     Reply
 2. mia on

  Heeej, sååå fin outfit! ÄLSKAR VÄSKAN!!!! Skulle du vilja svara på vilken storlek det är du har? Jag vill själv ha den men blir förvirrad av mediumstorlekarna.. verkar som att det finns en medium som är mer fyrkantig och en medium som är lite mer rektangulär? Vilken har du? Vore jättejättesnällt om du vill skriva måtten.. dvs längd och höjd <33

  Reply
 3. Janaina on

  Hi Angelica, I hope you are having a good time in Tokyo.
  and WOOW, what a beautiful look! I love everything about it!
  and you look so pretty as always! Puss dear! :*

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.