Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:59 | March 27, 2017

  ORANGE BLISS 2.0

  GUCCIGUCCIGUCCIGUCCIGUCCIGUCCI

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON
  CREDIT&ADLINKS:_SHIRT FROM BIKBOK, SIMILAR HERE_JEANS FROM ASOS, HERE_
  _CORSET FROM ZARA, SIMILAR HERE_SHOES FROM ZARA_BAG FROM GUCCI, HERE_
  _SUNGLASSES FROM PRADA_JACKET FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_

   

  I’ve been thinking about shooting a look at this location forever – and now we finally did it! Matched the walls with my bag and details on the shoes haha. Took a short walk with André in the sun earlier, had some lunch and a tea before going back home to crash into bed once again. Started eating my medicine against my pollen allergy yesterday and DAMN those tablets makes you so, so tired!! It’s insane. I think I’ve slept for over 8 hours today ( during the day ). As fast as I lay down in my bed I fall asleep haha! Hope I feel better tomorrow cause tomorrow I have a lot of stuff to do before we are off to TOOOOKYOOOO!

  _____________________________________________________

  Jag har tänkt att jag vill fota på det här stället hur länge som helst – och nu fick vi äntligen till det! Matchade väggarna med min väska och detaljerna på skorna haha. Tog en liten promenad i solen med André förut och käkade lunch och drack te innan vi promenerade tillbaka och jag återigen krashade i sängen. Började äta min pollenmedicin igår och FYFAN avd trött man blir!! Det är galet. Har sovit 8 timmar idag på dagen om inte mer haha. Så fort jag lägger mig ner så somnar jag haha! Jag hoppas jag mår bättre imorgon för jag har en hel del att stå i innan vi drar till TOKYOOOO!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “ORANGE BLISS 2.0”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • these photographs are amazing! I love the colorful backdrop that matches your bag!
   Fash ‘n’ fudge
   Fash ‘n’ fudge

   Reply
  • Thank you so much <3 !!

   Reply
  • Vilka tabletter använder du? Den nyare generationen antihistaminer ska inte ge lika mycket trötthet, ingen alls om man har tur (desloratadin eller fexofenadin), men det kanske redan är nån av dessa som du använder?

   Reply
  • Jag äter receptbelagda som heter Aerius som också ska ge mindre trötthet, men jag är väl kanske känslig eller nått för jag blir heeeelt utslagen :( så tråkigt liksom!! Jag ska kolla in de du tipsade om här – orkar inte gå runt och vara såhär trött! kram

   Reply
  • Aerius=desloratadin (tyvärr) men du kanske kan testa fexofenadin (finns en styrka som är receptbelagd på den med). Hoppas tröttheten lägger sig snart oavsett! Kram kram från apotekaren!

   Reply
  • Är det sant? :( noo! Jag bad om nått som INTE gör en trött.. står även de online med. SKIT! Ska kolla in det nya – tack <3 !! KRAM!

   Reply
  • Wow, Angelica! Looking smashing!

   Reply
  • Thank you babe :D xx

   Reply
  • Add your service…
   I will tell you just and forever will get rid of pills.
   Write to the mail baidanconstantine@gmail.com

   Reply
  • What? Not sure what you mean ..

   Reply
  • WOW! Awesome combo, girl!

   xx Su http://www.fashiontwinstinct.com

   Reply
  • Thank you :D <3

   Reply
  • This is a glorious outfit and I love your hair that way <3

   http://i-think-its-today.blogspot.com

   Reply
  • thank you so much babe :)

   Reply
  • Heeej, sååå fin outfit! ÄLSKAR VÄSKAN!!!! Skulle du vilja svara på vilken storlek det är du har? Jag vill själv ha den men blir förvirrad av mediumstorlekarna.. verkar som att det finns en medium som är mer fyrkantig och en medium som är lite mer rektangulär? Vilken har du? Vore jättejättesnällt om du vill skriva måtten.. dvs längd och höjd <33

   Reply
  • Hi Angelica, I hope you are having a good time in Tokyo.
   and WOOW, what a beautiful look! I love everything about it!
   and you look so pretty as always! Puss dear! :*

   Reply