Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:45 | March 29, 2017

  NEST UP: TOKYO!

   

  @ HELSINKI AIRPORT – WAITING FOR OUR FLIGHT TO TOKYO

   

  Landed in Helsinki and 2,5 hours to kill until we boarded the plane to Tokyo! So we got us something to eat – André bought the burger, I went for Toast skagen. Still not eating any meat ( fish & seafood tho..) and it’s been almost 9 months soon :) I’m proud over myself but it is one of the best things I ever done for myself, the environment and ofc the animals. I’m still feeling a bit sick but since I’ve slept a lot these two days I’m starting to feel better. Hopefully I’ll be fully recovered as soon as we got to Tokyo!

  ___________________________________________________

  Landade i Helsingfors och hade 2,5 timma att döda innan vi klev ombord planet till Tokyo! Så tog nått att käka – André körde på burgare och jag på Toast skagen. Jag äter fortfarande inte kött ( förutom fisk och skaldjur..) och det har ni gått nästan 9 månader :) Jag är stolt över mig själv och det är absolut en av de bästa besluten jag gjort dels för mig själv, naturen och såklart djuren. Jag känner mig fortfarande rätt sjuk men eftersom jag sovit så mycket dessa två dagar innan så börjar jag bli bättre. Förhoppningsvis är jag typ helt frisk när vi kommer till Tokyo!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “NEST UP: TOKYO!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • How is it possible that a simple picture from an airport looks so dope? I love you! <3

   http://www.nasklee.com

   Reply
  • Haha you are so sweet <3 thanks!! Love

   Reply
  • Jag älskar Japan och speciellt Tokyo, vill verkligen åka tillbaka nån dag! Så himla coolt ställe! Hoppas ni får en fin resa!

   Reply
  • Åh är det så? Ja, sjukt fett här!! Tack <3

   Reply
  • Fingers crossed for your health :)
   And ofc for a save trip <3

   Reply
  • Thanks babe <3 starting to fee all good again now! yey! thanks! xx

   Reply
  • Professional photograf the ruls…

   Reply
  • Yes :) xx

   Reply
  • I’ve always wanted to be vegan or at least pescatarian (I love seafood too much too) but I just don’t know where to start and what exactly to eat and what’s good for my body, etc. Do you mind making a post on what you eat/what’s a good alternative, etc?

   Linda
   Typically Linda || Instagram

   Reply
  • I understand :) It’s the same with me.. I love fish and seafood so that would be a very big step. But I try to eat it only 1-2 times a week and the rest of the days veggie. Yeah sure! Maybe a vlog ?? :D xx

   Reply
  • Hej!

   Verkligen underbart att du lämnat bort köttprodukter, jag gjorde lika för 1.5 år sedan och det var verkligen bästa saken jag gjort. Jag rekommenderar att du testar på en månad utan mjökprodukter. Det gjorde under för min matsmältning och all svullnad är borta! Nu förtiden finns det dessutom så himla mycket mjölkfria alternativ. Gör gott för kroppen, naturen och djuren :)

   Reply
  • Hej! Ja, det är verkligen bland det bästa jag gjort! Åh jag vet – har velat testa det med men är så osäker. Jag kan tex inte dricka varken soja eller någon typ av nötmjölk då jag är överkänslig mot soja ( i små mängder är ok ) samt superallergisk mot alla nötter :( Jag vet att man inte ska skriva så men ja; ost är typ det bästa jag vet i hela världen så det hade varit ett “jobbigt” steg att ta. Men testa ska man alltid göra! Kraaaam!

   Reply
  • Det ser gott ut

   Reply
  • det var de :) xx

   Reply
  • Eftersom kött och mjölkindustrin är starkt sammankopplad bidrar man till köttkonsumtion genom att använda sig av mejeriprodukter. Men tror vi alla bör minska på vårt köttintag för nu är det rätt extremt, dock tror jag att det är värre för naturen att flyga ?

   Reply