Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:45 | March 29, 2017

NEST UP: TOKYO!

UNCATEGORIZED 2

 

@ HELSINKI AIRPORT – WAITING FOR OUR FLIGHT TO TOKYO

 

Landed in Helsinki and 2,5 hours to kill until we boarded the plane to Tokyo! So we got us something to eat – André bought the burger, I went for Toast skagen. Still not eating any meat ( fish & seafood tho..) and it’s been almost 9 months soon :) I’m proud over myself but it is one of the best things I ever done for myself, the environment and ofc the animals. I’m still feeling a bit sick but since I’ve slept a lot these two days I’m starting to feel better. Hopefully I’ll be fully recovered as soon as we got to Tokyo!

___________________________________________________

Landade i Helsingfors och hade 2,5 timma att döda innan vi klev ombord planet till Tokyo! Så tog nått att käka – André körde på burgare och jag på Toast skagen. Jag äter fortfarande inte kött ( förutom fisk och skaldjur..) och det har ni gått nästan 9 månader :) Jag är stolt över mig själv och det är absolut en av de bästa besluten jag gjort dels för mig själv, naturen och såklart djuren. Jag känner mig fortfarande rätt sjuk men eftersom jag sovit så mycket dessa två dagar innan så börjar jag bli bättre. Förhoppningsvis är jag typ helt frisk när vi kommer till Tokyo!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

15 Responses to “NEST UP: TOKYO!”

 1. Linda on

  I’ve always wanted to be vegan or at least pescatarian (I love seafood too much too) but I just don’t know where to start and what exactly to eat and what’s good for my body, etc. Do you mind making a post on what you eat/what’s a good alternative, etc?

  Linda
  Typically Linda || Instagram

  Reply
  • angelicablick on

   I understand :) It’s the same with me.. I love fish and seafood so that would be a very big step. But I try to eat it only 1-2 times a week and the rest of the days veggie. Yeah sure! Maybe a vlog ?? :D xx

   Reply
 2. Minéa on

  Hej!

  Verkligen underbart att du lämnat bort köttprodukter, jag gjorde lika för 1.5 år sedan och det var verkligen bästa saken jag gjort. Jag rekommenderar att du testar på en månad utan mjökprodukter. Det gjorde under för min matsmältning och all svullnad är borta! Nu förtiden finns det dessutom så himla mycket mjölkfria alternativ. Gör gott för kroppen, naturen och djuren :)

  Reply
  • angelicablick on

   Hej! Ja, det är verkligen bland det bästa jag gjort! Åh jag vet – har velat testa det med men är så osäker. Jag kan tex inte dricka varken soja eller någon typ av nötmjölk då jag är överkänslig mot soja ( i små mängder är ok ) samt superallergisk mot alla nötter :( Jag vet att man inte ska skriva så men ja; ost är typ det bästa jag vet i hela världen så det hade varit ett “jobbigt” steg att ta. Men testa ska man alltid göra! Kraaaam!

   Reply
 3. Maria on

  Eftersom kött och mjölkindustrin är starkt sammankopplad bidrar man till köttkonsumtion genom att använda sig av mejeriprodukter. Men tror vi alla bör minska på vårt köttintag för nu är det rätt extremt, dock tror jag att det är värre för naturen att flyga ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.