Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:31 | March 30, 2017

  JUNGLE

   

  I ♥ OUTDOOR SHOWERS

   

  I forgot about these images! We took them in our villa when we went to Koh Samui! I love outdoor showers :D !! So TOUCHDOWN TOKYO!! I can’t describe in words how COOL this place is! We came today and haven’t had that much time to stroll around BUT the things we’ve seen so far and eaten so far is just WOW! We are just about to get ready for tonight and find a really cool resturant that we are going to eat at. I’m starving atm! If you guys know any wierd/cool/funny bars/resturants – HOLLA AT ME! I love when stuff are wierd haha. We are going to this mental-institution inspired bar later on this week where they lock you in cells and the people serving you have doctor clothes and you get dildos mixing your drinks hahahaha. I love that shit! So hit me up if you know any! LOVE

  ________________________________________________

  Jag hadehelt glömt bort dessa! Vi tog dem i vår villa när vi var i Koh Samui! Älskar uteduschar :D !! Så TOUCHDOWN TOKYO!! Jag kan inte förklara i ord hur COOLT det här stället är! Vi kom idag så vi har inte hunnit så så mycket men vi hann gå runt lite iaf OCH de saker vi hitills hunnit se/äta är bara WOW! Vi ska alldeles straxt gå ner och käka på nått coolt ställe. Är sjukt hungrig! Om ni vet några knäppa/konstiga/coola/roliga barer eller resturanger – HOLLA at me! jag älskar sjuka saker! Vi ska t.ex en kväll till en resturang som är inspirerad av mentalsjukhus där de som serverar bär läkarkläder och så får man sina drinkar med en dildo i som “blandar” själva drinken hahahhaha. Älskar sånt där knasigt! så kom gärna med tips! LOVE


  22 kommentarer  22 kommentarer om “JUNGLE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här