Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:07 | April 2, 2017

  TOKYO THROUGH MY PHONE

  Tokyo1.My love waiting at the subway / Mitt hjärta står och väntar på tunnelbanan
  2. I want this neon lamp in my home NOW! Where can I find a similar? / Jag vill ha den här neonskylten hemma hos oss NU! Vart hittar man liknande?

  3.Such cool interior everywhere! These TV’s are located at a second hand shop called “Flamingo” / Så cool inredning överallt! Dessa tv-apparater finns inne på en second hand affär som heter “Flamingo”
  4. This jacket is EVERYHTING! / Kolla in jackan. Den är ALLT!

  TOKYO
  5.A little selfie from me! / En liten selfie från mig! 6. All these lights everywhere. It’s so cool! / Alla dessa ljus överallt. Så coolt!


  7. Elevator-picture! Me and my love ♥ / Hiss-bild! Jag och min kärlek ♥ 8. Matchy match with André on the flight haha / Matchy Matchy med André på flyget haha

  9. We’ve heard great thing about this restaurant! Actually going there later tonight :) / Vi har hört massa bra om denna resturang! Så vi ska faktist förbi där och käka ikväll :) 10. André in Tokyoooo! / André i Tokyoooo!

  Well, my update has sucked these two days! BUT Tokyo is just waaaay to much to experience to even take a break from it. We are out and about from morning to waaaay after midnight. So now I promise to update as usual ♥ We have just been running around enjoying everything and WOW: I’m so impressed!! EVERYHTING exist here. It’s crazy! It’s like a whole new world! I have taken so many photos, filmed so much and yeah.. haha, I need to sit down and go through all of it – so stay tuned for that. What also to stay tuned for is a vlog coming up today!!

  _________________________________________

  Ja ni, uppdateringen har ju varit värdelös dessa två dagar! MEN Tokyo är helt enkelt alldeles fööööör galet och det finns så jävla mycket att se att vi inte kan ta en paus ifrån det. Helt ärligt. Vi har varit ute från tidiga morgnar till lååååångt efter midnatt. Men nu blir uppdatering tillbaka som vanligt ♥ Vi har som sagt bara sprungit omkring och sett/upplevt saker och ja, WOW: Jag är helt tagen!! ALLT finns här. Det är helt galet! Jag har fotat så mycket och filmat i ton, så nu ska jag sätta mig och gå igenom allt – så stay tuned for that. Det kommer upp en vlogg här med idag!!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “TOKYO THROUGH MY PHONE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här