Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:19 | April 3, 2017

  HEART STATION

   

  CREDIT&ADLINKS:_TOP FROM WEEKDAY, HERE_JEANS FROM PULL&BEAR, SIMILAR HERE_
  _COAT FROM ASOS, SIMILAR HERE_BAG FROM ZARA_GLASSES FROM ASOS, HERE_
  _SHOES FROM VANS, HERE_

   

  Found this amazing wall/store in the Harajuku area and just had to shoot my look there :)  Harajuku is more of a hipster/fashion area with really good second hand. Here I found an awesome Tommy Hilfiger tee, a pair of glasses and two t-shirts that kick-ass!! I’m going to show you later on :) We try to go to a new area in Tokyo everyday to see as much as we can. Unfortunately it’s been raining a bit since we got here but it looks like it’s getting better – hopefully! There is just too much to see here – it’s crazy. Before we went back to the hotel we swinged by the 109 store which is about 6 floors high with all kind of clothes, shoes and accessories. I found some really nice stuff that I might buy before we go home! I think that a lot of people here dress very good! The only “sad” thing is that it’s pretty expensive. But I’ll do some more shopping before we go home hehe..

  _______________________________________________

  Hittade den här fina väggen/butiken runt Harajuku och var bara tvungen att fota av min look här :) Harajuku är mer av ett hipster/mode område med massa bra second hand. Här hittade jag en sjuk fin Tommy Hilfiger tisha, ett par brillor och två andra tishor! Jag ska visa er senare :)
  Vi testar på nya områden varje dag just för att få se så mycket av Tokyo som möjligt. Dessvärre har det regnat en del här men det ser ut att bli bättre de sista dagarna här så det hoppas jag! Det är alldeles för mycket att se här! Det är galet. Innan vi drog tillbaka till hotellet så svängde vi förbi  109 köpcentret som är typ 6 våningar högt med kläder, skor och accessoarer. Jag hittade en hel del som jag gillade som jag kanske ska köpa! Många klär sig väldigt snyggt här måste jag säga. Det enda “tråkiga” är att det är ganska dyrt. Men lite mer shopping får det bli innan vi drar hem hehe…


  11 kommentarer  11 kommentarer om “HEART STATION”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här