Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:09 | April 4, 2017

  BRIGHT

  phillip lim

   

  CREDIT&ADLINKS:_BAG FROM PHILLIP LIM, HERE_TSHORT BOUGHT IN TOKYO_
  _SUNGLASSES BOUGHT IN THAILAND_COAT FROM ASOS, SIMILAR HERE_
  _JEANS FROM GINA TRICOT, HERE_SHOES FROM PUMA, HERE_

   

  Loooook of the daaaay – A crispy and bright outfit with plum lips and yellow sunglasses! This is one of the tees I bought the other day btw, it’s the famous photo of The Beatles walking over the road but instead of the members of the band it’s Disney’s princesses haha. Love it! Just got back from the sushi restaurant Isana. It’s a pretty “flashy” sushiplace and it was cool to try it out, buuut it was a bit too fancy for me regarding the tastes. At least we have tried it! We are laying in bed now watching Filip & Fredrik ( swedish tv-hosts that are sooo funny! ) and we are laughing so hard!! They are hilarious! I haven’t really watched their shows before and never understood the hype with them. NOW I DO HAHA!

  ___________________________________________

  Daaaaagens looook – en krispig och ljus look med plommonläppar och gula solbrillor! Det här är en av mina tishor som jag köpte häromdagen förresten, det är den kända bilden på Beatles som går över gatan – fast utbytta mot Disney’s prinsessor. Älskar’t! Vi kom precis tillbaka från en sushirestaurang som heter Isana. Det stället är lite mer “flashigt” och det var kul att testa, meeeen det var lite för fint för mig och min smak. Men nu har vi testat! Nu ligger vi i sängen och kollar på Filip&Fredrik och skrattar så vi gråter! Dom är ju så jävla roliga!! Jag har inte riktigt kollat in dom tidigare och fattat grejen med dom. MEN NU GÖR JAG DET HAHA!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “BRIGHT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här