Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:36 | April 4, 2017

  WHICH LOOK DO YOU PREFER?

  1. / 2. / 3. / 4.
  5. / 6. / 7. / 8.
  9. / 10. / 11. / 12.
  13. / 14. / 15. / 16.

   

  Damn, this sure is a mixture of different types of outfits – don’t you agree haha? Everything from super light dresses and looks from India to fully covered freezing-my-ass-off outfits from Sweden! But I really like to do these kind of posts still and since I asked you about these kind of posts earlier this year and you told me you like them – I’ll continue doing them for you :) So, the big question is:

  WHICH LOOK IS YOUR FAVORITE?

  ________________________________________________________

  Jäklar, en hel del mixar av olika looks här – håller ni inte med haha? Allt från lätta klänningar och looks från Indien till helt påklädda jag-fryser-ihjäl outfits från Sverige! Men jag gillar dessa typ av poster och eftersom jag frågade er i början på året om ni med gjorde det och ni sa JA – så känner jag att jag fortsätter med dessa :) Men nu till den stora frågan:

  VILKEN LOOK GILLAR NI MEST?

  28 kommentarer  28 kommentarer om “WHICH LOOK DO YOU PREFER?”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här