Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:46 | April 5, 2017

  STARS & STUDDS

  zara jackaZara jacka

   

  CREDIT&ADLINKS:_JEANS FROM PULL&BEAR, SIMILAR HERE_BAG FROM ZARA, HERE_
  _KNIT FROM & OTHER STORIES, HERE_SUNGLASSES FROM RAY BAN, HERE_
  _FAUX LEATHERJACKET FROM ZARA, HERE_SNEAKERS FROM VANS, HERE_

   

  Got a lot of questions about this leatherjacket ( faux ) and I bought it from Zara just two weeks ago – I’M OBSESSED WITH IT! Love the small star-studds on it! Can’t wait to wear to my upcoming spring outfits. It would look so nice with a flowy and simple white dress, black slippers and raybans. Spring, please pleeeease come to Stockholm!!! We are going back tomorrow already so I would love to come home to some sun hihi…
  And yeah, it was the last day in Tokyo today :( Feels so sad! I would love to come back here! Such a special and fun city!!

  _______________________________________________

  Fick en del frågor om den här skinnjackan ( fejkskinn ) och jag köpte den faktist nyss, bara för någon vecka eller två sen, på Zara – JAG ÄR HELT BETUTTAD I DEN! Älskar de små stjärn-nitarna på den!  Längtar att få styla den till mina vår-looks snart. Vill bära den till en vit, flowy enkel klänning, svarta sandaler och raybans. Så vår, snälla snälla kom till Stockholm!!! Vi åker ju tillbaka till Stockholm imorgon och det vore ju fint att komma hem till lite sol hihi… Och ja, det var som sagt sista dagen i Tokyo idag :( Känns så tråkigt! Vill gärna komma tillbaka hit! En väldigt speciell och rolig stad!!

   


  17 kommentarer  17 kommentarer om “STARS & STUDDS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här