Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:46 | April 5, 2017

STARS & STUDDS

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
zara jackaZara jacka

 

CREDIT&ADLINKS:_JEANS FROM PULL&BEAR, SIMILAR HERE_BAG FROM ZARA, HERE_
_KNIT FROM & OTHER STORIES, HERE_SUNGLASSES FROM RAY BAN, HERE_
_FAUX LEATHERJACKET FROM ZARA, HERE_SNEAKERS FROM VANS, HERE_

 

Got a lot of questions about this leatherjacket ( faux ) and I bought it from Zara just two weeks ago – I’M OBSESSED WITH IT! Love the small star-studds on it! Can’t wait to wear to my upcoming spring outfits. It would look so nice with a flowy and simple white dress, black slippers and raybans. Spring, please pleeeease come to Stockholm!!! We are going back tomorrow already so I would love to come home to some sun hihi…
And yeah, it was the last day in Tokyo today :( Feels so sad! I would love to come back here! Such a special and fun city!!

_______________________________________________

Fick en del frågor om den här skinnjackan ( fejkskinn ) och jag köpte den faktist nyss, bara för någon vecka eller två sen, på Zara – JAG ÄR HELT BETUTTAD I DEN! Älskar de små stjärn-nitarna på den!  Längtar att få styla den till mina vår-looks snart. Vill bära den till en vit, flowy enkel klänning, svarta sandaler och raybans. Så vår, snälla snälla kom till Stockholm!!! Vi åker ju tillbaka till Stockholm imorgon och det vore ju fint att komma hem till lite sol hihi… Och ja, det var som sagt sista dagen i Tokyo idag :( Känns så tråkigt! Vill gärna komma tillbaka hit! En väldigt speciell och rolig stad!!

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

17 Responses to “STARS & STUDDS”

 1. Katja Levander on

  Ni lyckas verkligen pricka in våren! Det har varit fantastiskt väder i sthlm ? Så varmt. Dock vet jag inte hur det ser ut de följande dagarna;))

  Reply
 2. Magdalena on

  Alltså dina lockar i håret är så fina! Sådär lagom helt enkelt :) har du visat hur du får till dem? Om – var hittar jag det? Om inte – kan du inte visa? :D
  Ha en fin dag!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.