Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:05 | April 6, 2017

  CREPES & SHOPPING

   

  SOME SHOPPING & CREPES IN BETWEEN

   

  I’m not a big fan of “sweet” stuff such as candy,cakes, cookies and so on – but when I saw these I just HAD to try them out! It’s a crepe filled with vanilla ice-cream, whip cream, bananas and strawberries. YUMMIE! I couldn’t finish it tho haha. André and I went shopping this day and the area we went to this day was Shimokitazava. There they had some great second hand shops and it’s almost like Williamsburg in Brooklyn – kind of. Anyway, we are at the airport right now and we are soon about to board the plane :) Then awaits a 10 hour looong flight to Helsinki and then another flight from helsinki to swedeeeeen.

  _______________________________________________

  Jag är inget superfan av “sötsaker” såsom godis, tårta, kakor osv – men när jag såg den här var jag bara TVUNGEN att testa! Det är en crepe fylld med vaniljglass, grädde, banan och jordgubbar. MUMS! Jag kunde dock inte äta upp den haha. André och jag stack och shoppade den här dagen i ett område som heter Shimokitazava. Det området hade en del bra second hand shopping och påminde lite om Williamsburg i Brooklyn – typ. Men men, nu är vi iaf på flygplatsen och ska snart boarde planet :) Sen väntar ett 10 timmars långt flyg till Helsingfors innan vårt sista flyg som tar oss hem till Sverigeeee.


  6 kommentarer  6 kommentarer om “CREPES & SHOPPING”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här