Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

21:30 | April 7, 2017

STOCKHOLM <3

UNCATEGORIZED 2

What happened today in Sweden Stockholm, is a big tragedy. This happens everyday in some countries and wherever it happens – it’s just awful. It just feels so unreal that it has happened in the country and city I live in. I’m okey and so is my family and friends, which I feel such gratitude over. I sincerely hope that all of you are okey and that your family/friends are as well. My heart goes out to those who lost their lives today and for their loved ones. I can’t describe the sadness I feel today.

I was at the Kentsdottir office when the news hit us. The scary thing was that I decided this morning to bring my gift card from Åhlens with me that I got from my grandpa for christmas to go shopping between my meetings. I had 1,5 hour with nothing to do, so my plans where to go there and have a look. My meetings went on longer than expected which resulted in that I didn’t have time to swing by. I’m very happy about that now. It gives me chills down my spine to even think about that.
I’m safe and sound at home now together with André and we are just going to stay inside the rest of the night.
In all this darkness I just want to give a loving thought to all the people who opens up their home for people that can’t get home tonight for the hashtag #openstockholm . It’s so beautiful to see how people help one and other ♥ Spread love, not hate. Keep safe ♥

____________________________________________

Vad som hände idag i Sverige Stockholm är en stor tragedi. Detta händer varje dag i vissa länder och vart det än sker så är det – fruktansvärt. Det känns bara så overkligt att det händer här, i landet och staden där jag bor. Jag är okej och likaså mina nära och kära är okej, vilket jag känner en otrolig tacksamhet över. Jag hoppas innerligt att ni alla också är okej och likaså era nära och kära. Mitt hjärta går ut till de som förlorade sina liv idag samt till deras närstående. Jag kan inte förklara den sorg som finns över oss idag.

Jag var på Kentsdottirkontoret när nyheten nådde oss. Det läskiga med detta är att jag just imorse valde att ta med mitt presentkort på Åhlens som jag fått av morfar i julas och tänkte svänga förbi Åhlens mellan mina möten eftersom jag hade 1,5 timma på mig där jag inte gjorde nått. Mina möten drog över tiden så det blev inte av idag. Det är jag extremt tacksam för just nu. Det ger mig kalla kårar att bara tänka på det.
Jag är i säkerhet hemma i lägenheten nu tillsammans med André och vi ska stanna här resten av kvällen.
På denna mörka dag vill jag bara ge en värmande tanke till alla dom som öppnar upp sina hem till människor som inte kan ta sig hem ikväll under hashtagen #openstockholm. Det är vackert att se hur människor hjälper varann när sånt här inträffar ♥ Sprid kärlek, inte hat. Stay safe ♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

6 Responses to “STOCKHOLM <3”

  1. Sofia on

    Angelica!!!! Så glad att du är okej och dina vänner likaså. Du är en så fantastisk och trevlig person. Jätteledsen över det som hänt i Stockholm. Kram kram.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.