Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:38 | April 7, 2017

  STREETS OF TOKYO

  tommy hilfigerTommy HilfigerTommy Hilfiger

   

  CREDIT&ADLINKS:_COAT FROM ASOS, SIMILAR HERE_BAG FROM GUCCI, HERE_
  _JEANS FROM GINA TRICOT, HERE_SHOES FROM NIKE_TSHIRT FROM TOMMY HILFIGER_
  _GLASSES BOUGHT AT MABATAKI TOKYO_

   

  This is the tee I told you about earlier! I bought this vintage Tommy Hilfiger tee at the Mabataki vintage store – I LOVE IT! I’m going to wear it this summer to jeansshorts, wavy hair and boots. 10 POINTS!! I really like that it’s vintage and has a washed finish. Don’t you agree?
  Sooo, I’m back in Stockholm again and today I have a lot of to-do’s on my schedule – Swinging by the office to pick up some stuff for a recording we are doing on sunday with a big brand, a quick meeting and some work on my laptop before I’m off to Silja & Alexandra ♥ Going to give them all of the videos from Tokyo for an upcoming vlog. Might end up doing a AW with them too hihi!

  ____________________________________________

  Det här är Tommy Hilfiger tishan jag snackat om tidigare! Köpte den på vintage butiken Mabataki – ÄLSKAR DEN! Kommer bära den till jeansshorts, vågigt hår och boots till sommaren. 10 POÄNG!! Gillar att den är vintage och sådär urtvättad. Håller ni inte med?
  Såååå, jag är tillbaka i Stockholm igen och har en del to-do’s på mitt schema – Jag ska springa förbi kontoret för att hämta upp lite saker inför en inspelning med ett stort märke på söndag, ha ett snabbt möte och sen jobba lite på min laptop innan jag beger mig vidare till Silja & Alexandra ♥ Ska ge dom allt material från Tokyo till en kommande vlogg därifrån. Kommer kanske stanna på lite AW med dom med hihi!

   


  14 kommentarer  14 kommentarer om “STREETS OF TOKYO”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här