Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

13:33 | April 9, 2017

FOLLOW ME AROUND VLOG!

youtube

 

FOLLOW ME AROUND VLOG
FILMED & EDIT BY KENTSDOTTIR
Lunch with my grandma, Wrangler event, Workout with Hannah, getting a spraytan and dinner with Tash & Devin ♥

 

I’ve had a hard time knowing how to start this post and “break the silence” here on my blog after what happened the other day. The thing I try to focus on is all the love people showed during that dark day instead ♥ And by that also sharing a follow me around vlog showing a day (two days) where me and my friends showed love and had fun. I hope you like it ♥

____________________________________________________

Jag har haft lite svårt att veta hur jag ska börja denna post och “bryta tystnaden” här på bloggen efter vad som hände häromdagen. Jag försöker fokusera på den kärlek som folk gav och delade den dagen efter allt ♥ Och genom det även dela en follow me around vlogg från en dag ( två dagar ) när det var mycket kärlek och roligheter mellan mig och mina vänner. Hoppas ni gillar den ♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

9 Responses to “FOLLOW ME AROUND VLOG!”

  1. Sarahhh on

    Heej… Grym video.. Vart är pälsjackan från svart/vit/gröna? Och träningstightsen är dem nya finns dem i butik ? :)))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.