Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:46 | April 9, 2017

  MERMAID BLUE

  guccigucciguccigucciguccigucciguccigucci

   

  PHOTO BY ELLEN WALDTON 
  CREDIT&ADLINKS_JACKET FROM GINA TRICOT_TSHIRT FROM GINA TRICOT, HERE_
  _TROUSERS FROM ASOS, HERE_SHOES FROM JIM RICKEY, HERE_BAG FROM GUCCI_

   

  My blue outfit from my vlog in the post underneath :) I got a lot of questions about this jacket and it’s bought at Gina Tricot. But it’s bought a while ago so I’m not sure it’s still in stores :( Do you know if it is? Anyway, I matched it with my new baby Gucci in “mermaid” blue/green. i’m obsessed with this bag!

  I’m at Lovisas place ATM getting the last work done for the day. We have been recording all day so I’m over and ouuuut right now. So tired! But I think the result will be pretty awesome!

  _______________________________________________

  Min blåa look från min vlogg i posten under :) Jag fick en hel del frågor kring min jacka och den är köpt på Gina Tricot. Köpte den dock för ett tag sedan så jag är osäker på om den fortfarande finns i butik :( Vet ni om den finns? Men men, matchade den med min nya bebis gucci i “mermaid” blå/grön. Är besatt i den!

  Sitter just nu hemma hos Lovisa och får det sista jobbet klart för idag. Vi har spelat in hela dagen så nu är jag helt sluuuut. Så trött! Men jag tror att resultatet kommer bli as tungt!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “MERMAID BLUE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här