Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:47 | April 10, 2017

  WASHED PINK

  Chloéchloéchloéchloéchloé

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON
  CREDIT&ADLINKS:_JEANSJACLET FROM H&M, SIMILAR HERE_BAG FROM CHLOÉ, HERE_
  _BOOTS FROM H&M SIMILAR, HERE_TOP FROM ZARA_JEANS FROM GINA TRICOT, HERE_

   

  Took these photos before I went to Tokyo with my girl Ellen ♥ SHE IS A BOSS LADY! I have to say I really like these pictures and especially the look with the light colors. This jacket is for sure a new favorite! So, what have you guys been up to today? André and I have decided to have a super cozy evening at home with cheese, wine and a good movie. I’m a bit stressed for this week cause guess what..? I’M GOING TO COACHELLA!! I’m so excited! I’m going with Miriam, Molly and Danny and I can’t wait! I was there last year and it was SO MUCH FUN! I promised myself to go back there this year and now I’m going! I couldn’t be happier!

  _____________________________________________________

  Tog dessa bider innan jag drog till Tokyo med min tjeja Ellen ♥ HON ÄR EN BOSS LADY! Jag måste säga att jag gillar dessa bilder som tusan och speciellt looken med de ljusa färgerna. Jackan är en klar favorit! Så, vad har ni pysslat med idag då? André och jag har bestämt oss för att ha en riktig myskväll med massa goda ostar, vin och film. Jag är lite stressad inför veckan eftersom jag ska iväg. Gissa vart?.. JAG SKA PÅ COACHELLA!! Jag är så pepp! Jag ska dit med Miriam, Molly och Danny och jag längtar så sjukt mycket! Jag var ju där förra året och det var SJUKT KUL! Lovade mig själv att jag skulle dit i år igen och nu ska jag det! Är så glad för det!


  30 kommentarer  30 kommentarer om “WASHED PINK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här