Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:54 | April 10, 2017

  TOKYO NIGHT

  tokyotokyotokyotokyo

   

  NIGHT STROLL IN TOKYO

   

  Such a busy day with several meetings and “to’do”‘s. I’m back home now and need to sit in front of the laptop the rest of the evening! I’m having such a bad day. OR .. it started good but SOMEONE decided to ruin it. I’m happy that I have friends and André to make it better :) Here are the pictures from an evening stroll on the streets of Tokyo. I LOVE when a city is alive at night even tho the time is 18.00 or 03.00 – on a regular day!
  I’m sitting here writing down some things on my Tokoy guide but yeah, it takes a while hahaha! There is just so much to write about – stay tuuuned for it! Talk to you in just a while ♥

  ___________________________________________

  en väldigt fullspäckad dag minst sagt. Många “måsten”. Nu är jag hemma igen och kommer behöva sitta framför laptopen resten av kvällen! Jag ahr en sjukt dålig dag . Eller.. jag vaknade på en bra sida men NÅGON bestämde sig för att förstöra den. Jag är glad att mina vänner och André gör mig glad iaf :) Här kommer lite bilder från när jag och André promenerade på Tokyos gator en kväll. Jag ÄLSKAR när gatorna känns levande trots att klockan är 18.00 eller 03.00 – på en vardag! Nu sitter jag här och försöker skriva Tokyo Guiden men det finns en hel del att skriva om, så det tar sitt lilla tag hahah! Men stay tuned for it! Vi hörs om en liten stund ♥


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här