Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:55 | April 11, 2017

  TOKYO DRIFT

   

  STROLLING IN TOKYO

   

  Well, my laptop is living it’s own life atm! I’ve tried to get it started several times but it just shuts down – but I think it’s okey now :) I hope so! Here are som snaps from Tokyo. I still have a lot to go but since my laptop has been acting all weird lately it’s been hard to fix them. I just finished shooting some looks with Ellen and now Silja is on her way here to film a new vlog! Tonight I’m heading over to Tom and Petter to record their yotube-show called “AW” – It’s going to be a lot of fun!

  ________________________________________________

  Ja, min laptop lever typ sitt egna lilla liv just nu! Jag har försökt starta den flera gånger man den bara hackar sig – tror det är lugnt nu iaf :) Hoppas det! Här kommer lite mer bilder från Tokyo. Jag har en hel del kvar därifrån men eftersom min laptop är konstig just nu har det varit svårt att redigera och fixa med dom. Jag blev precis klar med att fota tillsammans med Ellen och nu är sila på G hit för att filma vlogg! Ikväll ska jag bege mig till Tom och Petter för att spela in deras youtube-program som heter “AW” –  kommer nog bli kul!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “TOKYO DRIFT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här