Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:42 | April 12, 2017

  LUNCH WITH AGNES

   

  LUNCH WITH ELLEN & AGNES

   

  Between shoots and filming yesterday Ellen and I met up with Agnes for some lunch at Holy Greens in the MOOD shopping centre. I took a chevré sallad with avocado. YUMMIE!! Today I’ve been running around town picking up stuff for my trip to LA. The last stop was at SPALT PR which is located at Drottninggatan where the terror attack the other day took place..
  It felt weird walking down that street. Unreal that it was just 5 days ago that horrible event took place. There is mountains of flowers on the streets , post-it notes with loving words and candles lid to honor the victims – that is a beautiful gesture.

  ________________________________________

  Mellan fogning och filmning igår så mötte jag och Ellen upp Agnes för lunch på Holy greens inne på MOOD. Jag valde chevrésalladen med avokado. MUMS!! Idag har jag sprungit runt på stan och hämtat paket och grejer inför LA. Sista stoppet var på spalt pr som ligger på Drottninggatan ..där terroattacken hände för bara några dagar sedan..
  Det kändes konstigt att gå gatan ner. Overkligt att veta att det bara var 5 dagar sedan det hemska hände.  Det ligger berg av blommor på gatorna, post-it lappar med fina ord och tända ljus för att hedra offren – en fin gest.


  7 kommentarer  7 kommentarer om “LUNCH WITH AGNES”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här