Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:17 | April 13, 2017

CHERRYBLOSSOM

TRAVEL

 

CREDIT&ADLINKS:_COAT FROM ASOS, SIMILAR HERE_BAG FROM PHILLIP LIM, HERE_
_SUNGLASSES BOUGHT IN THAILAND_

 

Sitting at Arlanda right now waiting for my flight! It’s delayed with 2 hours but that is actually OK with me since I then have more time to work and my friend I’m staying at tonight won’t be home until later when I get to L.A so 2 hours is ok by me :)

Anyway, as you know we went to Tokyo during their cherry blossom period and we got to see some amazing cherry blossoms dung our stay. But DAMN there was so much people everywhere so it was almost impossible to get any good photos – these ones are the best from the first day visiting the blossoms. The last day there we went to a park to see them but yeah, it was hundreds and hundreds of people there so it was hard to get a perfect picture haha. But better than nothing, right?

________________________________________________

Sitter på Arlanda just nu och inväntar mitt flyg! Det är försenat 2 timmar men de är helt OK för mig för då hinner jag jobba lite mer samt att min kompis som jag ska bo hos kommer inte hem förens senare så det är OK att jag kommer 2 timmar senare :)

Aja, som ni vet så stack vi ju till Tokyo under deras körsbärsblomning och vi hann se en del magiska träd. Men JÄKLAR vad folk det var! det var nästintill omöjligt att få en enda bra bild där – dessa tre är de bästa bland alla. Sista dagen gick vi till en annan park för att kolla och likaså där var det flera hundratals ( tusentals) människor. Men bättre än inget, eller hur?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

16 Responses to “CHERRYBLOSSOM”

  1. Mona on

    Ser magiskt ut! Skulle också verkligen vilja vara i Tokyo när körsbärsträden blommar. Har bara varit där på hösten och var verkligen så cool stad!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.