Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:44 | April 14, 2017

ALCATRAZ ER

TRAVEL
alcatraz Tokyoalcatraz Tokyoalcatraz Tokyoalcatraz Tokyoalcatraz Tokyoalcatraz Tokyoalcatraz Tokyoalcatraz Tokyoalcatraz Tokyoalcatraz Tokyo

 

ALCATRAZ ER IN TOKYO

 

Hahaha, this is the mental institution restaurant I told you about earlier. This place is just SO WIERD – and funny! The food wasn’t good at all but the drinks are and it’s worth to got there just for the experience. The “liver” in the photo is actually an omelette with onion but colored red to look like a liver. I took one bite but couldn’t eat it at all beacuse of how it looks hahaha. I ordered the dildo-drink and the waitress made me do wierd stuff with my drink hahaha.. During every 15-30 minutes they shut the lights of and scares you/do a performance – I was so scared! But it was a lot of fun! This place is located in Shibuya area. But remember to eat something before or after cause the food is no good, but it’s worth it for the drinks/experience  as I told you :)

__________________________________________

Hahahah, det här är mentalsjukhus restaurangen jag berättade om tidigare. Den här restaurangen är SÅ KONSTIG – men rolig! Maten var inte helt 100 men drinkarna var goda och själva upplevelsen är ju askul. “Levern” på bilden är en omelett med lök i som är färgad röd för att efterlikna en lever. Jag tog en tugga men kunde faktist inte fortsätta att käka eftersom synen var så absurd hahaha… Efter varje 15-30 min släckte dom alla lampor och skrämde en/höll show – jag var fett rädd! Men de var bara kul! Restaurangen ligger i Shibuya området. Men kom ihåg att käka innan eller efter eftersom maten inte är tipp-topp, men drinkarna och själva upplevelsen gör det värt :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

15 Responses to “ALCATRAZ ER”

 1. Nasklee on

  Ahahaha this looks so disgusting but so fun at the same time! :D It got my attention already on your instagram, but still .. I am not sure if I would go there, haha.

  Reply
 2. Mona on

  Haha vad roligt! Har varit på ett liknande ställe fast i New york och där serverades allt av ninjor och så sprang de runt och skrämde gästerna (och så åt man såklart sushi).

  Reply
 3. Fantasy Dining on

  Vad kul att du var där. :) Jag har varit där flera gånger och det är alltid lika roligt. Jag har gjort det till min grej att besöka Tokyos och resten av världens mest knasigaste restauranger och barer.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.