Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:32 | April 15, 2017

  SHOWROOMS

   

  PICKING UP CLOTHES FROM PR AGENCYS

   

  Before I headed to L.A/Palm Springs I managed to borrow some clothes from different PR agencys to wear here at Coachella! I borrowed some really cool stuff. Just look at those sunglasses :D LOVE ‘EM! Ellen came over for breakfast that day also – we tried to do poached eggs hahaha, but it went alright after a while. It tasted good anyway and that’s all that matters!

  so TOUCHDOWN Palm Springs! We had a blast at Coachella yesterday and at the REVOLVE party!! Today awaits an interscope party, REVOLVE party and a party Kylie and Kendall Jenner is hosting before heading off to the festival! ♥

  _______________________________________

  Innan jag drog till L.A /Palm springs så lyckades jag låna på mig lite kläder från olika showrooms att bära under festivalen! jag låande en hel del tunga grejer. Kolla bara glajjorna – ÄLSKAR DOM! Ellen kom förbi samma dag med och käkade frulle. Vi försökte oss på pocherat ägg och de gick sådär hahaha – men tillslut så. Det smakade gott iaf !

  Så TOUCHDOWN Palm Springs! Vi hade det asfett igår på Coachella och REVOLVE fetsen!! Idag ska vi på en interscope fest, REVOLVE och sen Kylie&Kendall Jenner fest. Sen bär det av till festivalen! ♥


  14 kommentarer  14 kommentarer om “SHOWROOMS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Waiting for coachella photos!! :))

   http://moje-kreacje.blogspot.com

   Reply
  • coming up nooow :D xx

   Reply
  • Waiting for Coachella photos ?
   And wish you post more photos on instagram!
   Please post more photos on instagram too ?
   Waiting… ??

   Reply
  • Hehe they are coming! I will, I’ve just had a moment when I haven’t felt inspired – but now I have a lot of photos for ya!! post coming up nooow <3

   Reply
  • miss your selfies guuuuurl :))

   Reply
  • they comin’ :) <3

   Reply
  • ååh svarta bomberjackan på 1a bilden vart är den ifrån?

   Reply
  • Fin va? Jag vet inte helt 100, kan kolla det när jag kommer hem :D

   Reply
  • Hur hanterar du jetlag?
   Alltså jag va helt förstörd när vi kom från Tokyo till LA.hahahha.

   Reply
  • Jag försöker alltid tajma in det – tex jag sover inte om jag vet att de inte kommer gynna mig ( på flyget) så jag blir trött när jag kommer fram. Annars sover jag tex om det är bättre :) kram

   Reply
  • WOW så kul!!<3 Inte lite avis direkt…!

   Reply
  • Längtar sååå mycket tills du laddar upp bilder från choachella, jag vill SÅ åka dit, blir nog förmodligen första gången nästa år! :) ♥♥♥

   Reply
  • Åh, var kommer dom mellersta solglasögonen ifrån? Är kär

   Reply
  • Le specs!! :D

   Reply