Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:32 | April 15, 2017

SHOWROOMS

UNCATEGORIZED 2

 

PICKING UP CLOTHES FROM PR AGENCYS

 

Before I headed to L.A/Palm Springs I managed to borrow some clothes from different PR agencys to wear here at Coachella! I borrowed some really cool stuff. Just look at those sunglasses :D LOVE ‘EM! Ellen came over for breakfast that day also – we tried to do poached eggs hahaha, but it went alright after a while. It tasted good anyway and that’s all that matters!

so TOUCHDOWN Palm Springs! We had a blast at Coachella yesterday and at the REVOLVE party!! Today awaits an interscope party, REVOLVE party and a party Kylie and Kendall Jenner is hosting before heading off to the festival! ♥

_______________________________________

Innan jag drog till L.A /Palm springs så lyckades jag låna på mig lite kläder från olika showrooms att bära under festivalen! jag låande en hel del tunga grejer. Kolla bara glajjorna – ÄLSKAR DOM! Ellen kom förbi samma dag med och käkade frulle. Vi försökte oss på pocherat ägg och de gick sådär hahaha – men tillslut så. Det smakade gott iaf !

Så TOUCHDOWN Palm Springs! Vi hade det asfett igår på Coachella och REVOLVE fetsen!! Idag ska vi på en interscope fest, REVOLVE och sen Kylie&Kendall Jenner fest. Sen bär det av till festivalen! ♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

14 Responses to “SHOWROOMS”

 1. Ruby on

  Waiting for Coachella photos ?
  And wish you post more photos on instagram!
  Please post more photos on instagram too ?
  Waiting… ??

  Reply
  • angelicablick on

   Jag försöker alltid tajma in det – tex jag sover inte om jag vet att de inte kommer gynna mig ( på flyget) så jag blir trött när jag kommer fram. Annars sover jag tex om det är bättre :) kram

   Reply
 2. RUZANNA on

  Längtar sååå mycket tills du laddar upp bilder från choachella, jag vill SÅ åka dit, blir nog förmodligen första gången nästa år! :) ♥♥♥

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.