Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:01 | April 17, 2017

DUBAI VLOG!!

 

NEW VLOG UP – ADVENTURES IN DUBAI
CUT & EDIT BY KENTSDOTTIR 

 

Since the wifi is out of this world bad, I couldn’t download my vlog yesterday ( sunday ) and haven’t been able to even get in to the wifi. To upload 1 picture took over 30 minutes…. Everyone staying at the hotel is using the wifi so I think that’s why it’s so slow! ANYWAYYYYY ..Moving on to L.A today where the wifi is good :)We’ve had a blast at Coachella and I’ll start posting pictures from there as soon as I get to L.A!

For now I’ll share my Dubai vlog and I think you’ll love it!!! André filmed this one and since he know very little about it I think it turned out really good! do you agree?
If you like my vlogs – Don’t forget to subscribe to my channel HERE 

____________________________________________________

Eftersom wifit suger bakom all rimlig tid så kunde jag inte ladda ner min vlogg igår ( söndag) och jag har inte kunnat ens komma in på wifit knappt. Att ladda upp 1 bild tar seriöst 30 minuter… Alla använder ju wifit samtidigt och hotellet är fullbokat. Det är nog därför det är så fett segt! MEEEEN MEEEEN idag drar vi tillbaka till L.A så då kommer jag få bra wifi igen :) Vi har haft en sån sjukt rolig helg på Coachella och så fort jag kommer till L.A så jag visa er bilder därifrån!

Tills dess så delar jag min Dubai vlogg och jag hoppas ni kommer gilla den!!! André har filmat den och eftersom han är nybörjare där så tycker jag att han gjorde sjukt bra ifrån sig! Håller ni inte med?
Om ni gillar mina vloggs så får ni gärna prenumerera på min kanal HÄR ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “DUBAI VLOG!!”

  Hej Angelica!

  Jag älskar dina vloggar, så sjukt ba kvalité!

  Jag undrar, vad du redigerar i för program? Och är det i Mac eller PC?

  Många kramar!?

  Reply

  Hej!! åh tack<3 glad jag blir!! Jag har två tjejer som klipper mina i MAC men i olika program :) kram <3

  Reply

  Hi,

  I really really hope you will reply to this :) I love your VLOG’s and blogposts but I’m curious to know which camera you bring when you are on the go? I assume you have your big camera with you most places, but do you have a smaller one you bring around sometimes? In which case I would love to know which one, since I’m looking for a new camera that is handy and compact :)

  Thaaaaank you <3

  Xx

  Reply

  Hi! I love your outfit with the white shirt, black jacket on the waist, biker boots and sunglasses. Is it possible to know the brands of the outfit, where could I get similar ones? :) Thanks<3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här