Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:37 | April 18, 2017

  #winterbumbleland

   

  Kylie & Kendall Jenner event #WinterBumbleland

   

  During saturday I was invited to the winter bumble land event hosted by Kylie and Kendall – it was actually a really cool event cause it was a “winter” party with an igloo on the property, fake snow falling down, an ice-slide and so on hahaha. Miriam and I went there for an hour or two before heading back to the festival :) Thanks for the invite Bumble!

  ______________________________________________________

  Under lördagen var jag inbjuden till winter bumble land eventet som hostades av Kylie och Kendall – de var faktist ett coolt event eftersom temat var “vinter” party med en igloo, fejksnö som snöade, en is-rutshkana och sånt hahha. Miriam och jag drog dit en timma eller två innan vi tog oss tillbaka till festivalen :) Tack för inbjudan Bumble!


  5 kommentarer  5 kommentarer om “#winterbumbleland”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här