Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:02 | April 19, 2017

  TOCA MADERA

  Toca maderatoca maderatoca maderatoca maderatoca madera

   

  DINNER AT TOCA MADERA WITH HUMLAN & KENZA ♥

   

  Met up with these two lovely gals for a mexican dinner at a place called Toca Madera in West Hollywood last night! The company was awesome, the drinks were good and the food was for sure ok :) Nothing beats YUC in Stockholm tho mohahahah. We sat there for 2 hours and ate food, talked about everything and nothing ( I always end up discussing some really weird shit with these two and I love it hahah! I’m glad I’ve met two people who have such raw sense of humor just as me! ) and ordered some drinks. I think all of us were tired so after dinner we ended up going home. The Coachella weekend killed my energy hahah. AND speaking of Coachella – stay tuned for more pictures!

  _____________________________________________

  Mötte upp dom här två fina töserna för mexikansk middag på ett ställe som heter Toca Madera i West hollywood igår! Sällskapet var bästa, drinkarna var goda och maten var helt okej :) Men inget slår YUC i stockholm mohahahahahh. Vi satt där i typ 2 timmar och käkade mat, snacka om allt ( Vi tre börjar alltid att snacka om helt sjukt konstiga och roliga saker ihop och jag älskart hahah! Jag är glad att jag träffat två jämlike när det komner till den råa humorn! ) och beställde drinkar. Vi var sjukt trötta allihop så efter middagen bar det av hem. Coachellahelgen har dödat min energi haha. OCH på tal om Coachella – håll er uppdaterade för mer bilder därifrån kommer upp snart!


  7 kommentarer  7 kommentarer om “TOCA MADERA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här