Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:40 | April 20, 2017

  WANDER

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON
  CREDIT&ADLINKS_JACKET FROM ZARA_SHOES FROM ASOS, SIMILAR HERE_JEANS FROM LEVIS, HERE_
  _BAG FRO & OTHER STORIES, HERE_SHIRT FROM ZARA_

   

  A look from the week before I went to LA! I’M IN LOOOOOOOVE with this star studded jacket. Have I said that before? Probably. WELL – just got back from a dinner and party and I’m suuuuuper tired. Need to crash into bed asap! It feels so wierd writing that when I know that the time is in the middle of the day in Sweden… haha. Tomorrow we are doing a hike to the Hollywood sign and then I’m just going to chill by a pool for the rest of the day! Can’t wait until Friday tho! Going to tell you about it in another poooost ♥

  _________________________________________________

  En look från en vecka innan jag drog till LA! Jag ÄÄÄÄLSKAR den här stjärnjackan. Har jag sagt det innan? Säkert. MEN MEN – Kom nyss hem från en middag och fest och är såååååå jävla trött. Behöver däcka i sängen asap! Känns så konstigt att skriva det när jag vet att klockan är mitt på dagen i Sverige… haha. Imorgon ska vi iallafall hikea upp till Hollywood skylten och sen bara softa vid en pool! Längtar som fan till fredag dock! Ska berätta mer om de snart ♥


  20 kommentarer  20 kommentarer om “WANDER”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här