Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:33 | April 21, 2017

  A CLOSER LOOK

  chloé gucci GUCCI vans

   

  CLOSE-UP AT MY LATEST LOOKS

   

  I haven’t posted any looks yet during this trip but I promise you – they are on their way! I met up with Hanna the other day to shoot looks, Micha the day after and Viktor on saturday :) Now I’m just about to crash into bed and for you guys maybe time to get up haha. That’s so random.. But tomorrow I’m off to Disneyland with Humlan and Kenza!! It’s Kenzas birthday so we are going to celebrate her all day at Disneyland and then dinner and some party during the night with some other pepps ♥ Talk to you in just a short while!

  __________________________________________________

  Jag har inte postat en look från denna resa ännu men jag lovar er – dom är på ingång! Mötte upp Hanna och fotade häromdagen, Micha dagen efter och nu Viktor på lördag :) Nu ska jag krasha i sängen och för er kanske de är dags att gå på. Så sjukt det där.. haha. Men Imorgon bär det iaf av till Disneyland med Kenza och Humlan!! Kenza fyller år så vi ska fira henne hela dagen på Disneyland och sen middag och fest på kvällen med ett gäng andra med ♥ Vi hörs om en liten stund!


  25 kommentarer  25 kommentarer om “A CLOSER LOOK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här