Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:10 | April 22, 2017

  SELFIE GAME

   

  SELFIETIME! LOVE WEARING MY HAIR LIKE THIS!

   

  I got a new thing for this kind of hair-do! I’ve started wearing it more and more often and I have to say I love it. Ever since I’m trying to get my hair to grow out more I haven’t really done anything to style it, so I’m happy that I started doing this to get some variety. These two selfies are from day 2 at Coachella! Liked this styling and makeup + hair together :)  So, it’s my last day here in LA and Jennifer and I are soon heading over to her sisters place to chill by the pool for a bit. Later on I have to shoot some stuff before it’s time for the last dinner here. BUHU! I wish André could come here instead so I don’t have to come home hahah..
  Anyway last night was so much fun!! We celebrated Kenza on her birthday with dinner and party afterwards. Good music, nice drinks and the best of all: amazing people! LOVE

  _______________________________________________

  Jag har fått dille på den här frisyren! Jag har börjat bära det mer och mer nu och jag måste säga att jag älskar det. Ända sen jag började spara ut mitt hår längre så har jag liksom inte stylat det för fem öre, så jag är glad att jag börjat köra detta för lite variation. Dessa två selfies är från dag 2 på Coachella! Gillade stylingen och sminket + håret ihop :) Så, idag är det min sista dag i LA så idag ska jag och Jennifer till hennes syster för att hänga och softa vid poolen. Senare idag sen så ska jag möta upp Viktor för att plåta lite saker och sen sista middagen här. BUHU! Jag önskar att André kunde komma hit istället så kunde vi hängt här så jag slapp att åka hem hahah..
  Men men, gårkvällen var så rolig!! Vi firade Kenzas födelsedag med middag och fest. Bra musik, goda drinkar och det bästa av allt: fina människor! KÄRLEK


  17 kommentarer  17 kommentarer om “SELFIE GAME”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här