Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:14 | April 23, 2017

  CREAMY

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON
  CREDIT&ADLINKS_COAT FROM GINA TRICOT, HERE_SWEATER FROM H&M, SIMILAR HERE_
  _SHADES FROM _WHITE VEST FROM ZARA_BOOTS FROM H&M_
  _BAG FROM ZARA_

   

  Once again I’m sitting here trying to keep my eyes open! I’m so tired after this weekend.. wow! I’m just about to hit the bed and fall asleep to a movie :) Jennifer and I were supposed to go out and eat tonight for the last night but both of us were so dead so we ended up ordering sushi and just staying home. I went and shoot some looks earlier today as well with Viktor! I think we got some really nice shots!! This look is from before I went to L.A tho! Love that bag!

  ___________________________________________

  Ännu en gång sitter jag här och kan knappt hålla ögonen öppna! Så trött efter helgen.. wow! Jag ska alldeles straxt krypa ner och sova till en film :) Jennifer och jag skulle ha gått ut och käkat nu ikväll för sista kvällen men vi båda var så jäkla sega så vi beställde sushi istället och stannade hemma. Stack och fotade lite looks med Viktor förut med som jag tror blev riktigt bra! Denna look är dock från innan jag åkte till LA! Älskar väskan!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “CREAMY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här