Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:42 | April 24, 2017

  LUNCH TIME IN LA

   

  LUNCH WITH MY BABES AT FIG&OLIVE

   

  One of the days in LA we had lunch at a place called Fig&Olive that I’ve gotten a lot of recommendations of. The food was good and the company even better! I ordered the parmesan, truffle and mushroom pasta which was SO YUMMIE! After the lunch I grabbed a taxi back home to get ready for the evening and have time to blog.  I was so happy that I could stay at my friend Jennifers place during my stay in LA – I could have choosen a hotel but it felt so lonely waking up there by myself everyday (maybe far away from anyone of my friends since LA is fucking big and the traffic sucks haha ). Instead of that I woke up to three friends getting up i the morning – WAAAY BETTER!

  ________________________________

  Under en av dagarna i LA så stack vi och tog en lunch på ett ställe som heter Fig&Olive som många av mina vänner rekomenderat. Maten var good och sällskapet ännu bättre! Jag åt parmesan, tryffel och svamp-pastan och den var SÅ GOD! Efter lunchen tog jag en taxi hem och gjorde mig iorning för kvällen och bloggade. Jag var så glad att jag kunde bo hos min vän Jennifer under min vistelse – Visst, jag ahde kunnat välja hotel men nää, det skulle kännas så sjukt ensamt ( att vakna upp ensam på ett hotell som kanske ligger långt ifrån några av mina vänner och som skulle ta lång tid att ta sig till min L.A’s tråkiga trafik haha). Istället vaknade jag upp varje morgon med att mina vänner gick upp – MYCKET BÄTTRE!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “LUNCH TIME IN LA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här