Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:11 | April 24, 2017

  ON MY MIND: WHAT I WANT!

  ADLINKS: 1.SHOES, HERE / 2.LEMON TREE, HERE / 3. OPEN BACK BLOUSE, HERE
  4. CHLOÉ BAG, HERE / 5. KNIT, HERE / 6. RED MESH SOCKS, HERE / 7. CÉLINE SUNGLASSES, HERE

   

  My latest obsessions! I need all of these things in my life and especially the white sunglasses from Céline, those see-through heels and that Chloé bag!! I’ve been looking everywhere to find it but it’s sold out everywhere.. Do any of you know where I can find it? Online or in any store? I’m obsessed with it! Want to wear it to a clean, white, flowy look. And match it to the white shades maybe?
  What’s your obsession ATM?

  _______________________________________

  Mina senaste “måsta-ha”! Jag vill ha allt detta, helst av allt glajjorna från Céline, de genomskinliga klackarna och Chloébäskan!! Jag har letat efter den men den är slutsåld överallt.. Vet någon av er vart man kan få tag på den? Online eller i butik? Jag är helt besatt av den! Vill bära den till en clean, luftig och helvit look och kanske matcha dom med solglasögonen här?
  Vad har ni för “måsta-ha” grejer nu?


  4 kommentarer  4 kommentarer om “ON MY MIND: WHAT I WANT!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här