Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:19 | April 25, 2017

  FROZEN YOGHURT

   

  FROZEN YOGHURT IN PALM SPRINGS

   

  When we drove from LA to Palm Springs we just had to stop when we saw the sign ” FROZEN YOGHURT” shine bright. We parked the car and sat in the shade, eating our frozen yoghurt. YUMMIE AS HELL! We had been sitting in a warm car for 2,5 hours so that was for sure what we needed :)  Still dreaming back to Coachella and all the fun I had with my friends. I have to go back next year again!

  _____________________________________

  När vi körde från LA till Palm Springs så var vi bara tvungna att stanna när vi såg skylten “Frozen Yoghurt” lysa starkt. Vi parkerade vår bil och satte oss i skuggan och käkade vår glass. MUMS SOM FAN! Vi hade suttit i en varm bil i över 2,5 timma så detta var verkligen nått vi behövde :)
  Drömmer mig fortfarande tillbaka till Coachella och hur kul jag hade med mina vänner. Måste tillbaka dit nästa år igen!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “FROZEN YOGHURT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här