Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:45 | April 25, 2017

  STRIPES & L.A SUN

  LE SPECSLE SPECSLE SPECSLE SPECSLE SPECS

   

  PHOTOS BY VIKTOR WIDSTRÖM / EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINKS_SUIT FROM ZARA_BAG FROM PHILLIP LIM, HERE_
  _SHOES FROM JIM RICKEY, HERE_SHADES FROM LE SPECS, HERE_

   

  I couldn’t ask for a better light than this – Thank you world for giving me that for this shoot ♥ Met up with my swedish friend Viktor to shoot this look and grab a coffee close by this place. He is studying there with some other swedes :) It’s actually crazy how many of my friends are living in L.A right now.. and that’s so amazing if you ask me! Anyway, time to kick off this tuesday!! Many of you have asked me if a COACHELLA/L.A vlog is coming and YES – It’s next up! So stay tuned!!

  _______________________________________________

  Jag kunde helt ärligt inte bett om bättre ljus än detta – Tack världen för att du gav mig det ♥ Mötte upp Viktor en kompis från sverige och plåtade av denna look samt tog en kaffe nära detta ställe. Han pluggar här i LA med några andra svenskar :) Det är faktist galet hur många vänner jag har som bor i LA just nu.. och det är ju magiskt! Men men, dags att kicka av denna tisdag!! Många av er har frågat om det kommer någon COACHELLA/L.A vlogg och JA – den kommer upp härnäst! Stay tuned!!


  19 kommentarer  19 kommentarer om “STRIPES & L.A SUN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här