Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:33 | April 26, 2017

  BIKES IN VENICE

  VENICEVENICEVENICEVENICE

   

  RIDING BIKES & EATING ICE-CREAM AT VENICE
  WITH ALEX & KENZA ♥

   

  One of the days in LA we decided to go and rent bikes and go around Venice beach! And so we did! Haha the funniest part was when Alex crashes into me from behind and I thought both of us where going to hurt ourselves a lot. BUT it went ok hahah! After riding the bikes we stopped by the skate ramp and bought Ice-cream, sat down in the grass and watched all the people. A typical mandatory day in LA :)

  _____________________________________________

  En av dagarna i LA bestämde vi oss för att hyra cyklar och cykla runt venice beach! Så då gjorde vi det! Hahaha roligaste var när Alex körde rakt in i mig bakifrån och jag trodde helt ärligt vi skulle slå ihjäl oss men vi klarade oss hahahah! Efter att vi cyklat så satte vi oss i gräset vid skaterampen och åt glass och kollade på folk. En typiskt “måste” dag i LA :)


  6 kommentarer  6 kommentarer om “BIKES IN VENICE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här