Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:37 | April 26, 2017

  TIGER LILY

  &otherstories&otherstories&otherstories&otherstories&otherstories&otherstories

   

  PHOTOS BY MICHA WISSÉN / EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM & OTHER STORIES, HERE_BAG FROM CHLOÉ, HERE_
  _SHOES FROM JENNIE-ELLEN, HERE_

   

  Good afternoon my babes! I woke up super early at 06.30 and made breakfast, watched the news and then got ready for the Karl Lagerfeld lunch at Rutabaga. I’m back home now for a quickie to change clothes and then I’m meeting up with Ellen to shoot a look ♥ I’m sooooo jetlag .. I just want to sleep all the time haha. Maybe I’m starting to get sick? Nahh.. hopefully not – it’s probably just the jetlag. Do you know any good advice to do when you are jetlag? I don’t want to drink loads of coffee/redbull so I’m not sure what to do to stay awake hahaha. HEELP!

  ________________________________________

  God eftermiddag babes! Jag vaknadeupp tidigt vid 06.30 och fixade frulle, såg nyheterna och fixade mig inför Karl Lagerfeld lunchen på Rutabaga. Nu är jag tillbaka hemma en snabbis och sen möta upp Ellen för att fota en look ♥ Jag är såååå jetlag.. jag vill bara sova hela tiden haha. Jag kanske håller på att bli sjuk? Nää.. det är nog bara jetlagen. Har ni några tips på vad man kan göra för att motverka jetlag? Jag vill liksom inte hälla i mig kaffe/redbull för att hålla mig vaken hahah. HJÄLP!


  27 kommentarer  27 kommentarer om “TIGER LILY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här