Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:42 | April 27, 2017

  WHITE BRICKS

  steve maddensteve maddensteve maddensteve madden

   

  PHOTOS BY MICHA WISSÉN / EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINK:_TOP FROM ACNE, HERE_SHORTS FROM ONE TEASPOON, HERE_
  _SUNGLASSES FROM RAYBAN, HERE_BAG FROM CHANEL, HERE_
  _SHOES FROM STEVE MADDEN, HERE_SUNGLASSES FROM LE SPECS, HERE_

   

  All black everythaaaaaang!!! We weren’t supposed to shoot this look at all but then we ended up by this cool wall so then we just shoot these in less than 5 minutes before my uber came haha. They turned out OK! There is nothing better than an all black look when you don’t know what to wear – don’t you agree? I’m at the office right now trying to get some work done. I had a meeting earlier this morning and then I went to Tilda and colored my brows.. WOW WHAT A DIFFERENCE! I mean, I didn’t know I had so much light hairs around my brows – now they look fab!

  _____________________________________________

  All black everythaaaaaang!! Vi skulle inte fota den här looken egentligen men när vi väl hamnade vid den här väggen så var vi tvungna. Så vi fotade denna look på 5 minuter innan min Uber kom haha. Dom blev ju OK ju! Det finns inget bättre än en helsvart look när man inte vet vad man ska ha på sig – håller ni inte med? Jag sitter på kontoret just nu och förösker få lite jobb gjort. Jag hade ett möte innan och sen gick jag förbi Tilda och färgade mina bryn.. WOW VILKEN SKILLNAD! Jag menar, jag förstod inte att jag hade så mycket ljusa hårstrån – nu är dom fab!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “WHITE BRICKS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här