Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:18 | April 28, 2017

  20% OFF NLY TREND

  -IN COLLABORATION WITH NELLY.COM –
  POST CONTAIN ADLINKS

  NELLY.COM1.HERE / 2.HERE / 3.HERE 
  NELLY.COM4.HERE / 5.HERE / 6.HERE
  NELLY.COM7.HERE / 8.HERE / 9.HERE

   

  Guess what? NELLY.COM has 20% off their own brand NLY TREND from today (28/4) until 2th of May (2/5 )! I’ve picked out some of my favs from there and I really want the first dress with the open back!! It’s so pretty! Would be awesome to match it with a pair of light beige boots, light beige hat and wavy hair for the summer. What do you think? Anyway, use the code EXCLUSIVE20 in the check-out ♥
  You like any of these pieces? And how would you match it?

  _______________________________________________

  Gissa vad? NELLY.COM har 20% av på deras egna märke NLY TREND från och med idag (28/4) till 2:e Maj (2/5)! Jag har plockat ut några av mina favvisar och jag vill verkligen ha den första klänningen med öppen rygg!! Sååå fin! Skulle vara fint att matcha de med ett par ljusbeiga boots, ljusbeige hatt och vågigt beachhår till sommaren. Vad tror ni? Använd koden EXCLUSIVE20 i kassan ♥
  Gillar ni plaggen ovan? Hur skulle ni matcha dom?


  10 kommentarer  10 kommentarer om “20% OFF NLY TREND”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här