Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:47 | April 29, 2017

SO GOOD

ZARA toppzara toppzara toppzara topp

 

PHOTOS BY VIKTOR WIDSTRÖM / EDIT BY ME
CREDIT&ADLINKS:_TOP FROM ZARA_JEANS FROM PULL&BEAR, SIMILAR HERE_
_SHOES FROM MISSGUIDED, HERE_SUNGLASSES FROM LE SPECS, HERE_
_BACKPACK FROM DECADENT_

 

Finally weekend!! Last night me and André went to Let’s Dance to be a part of the show, cheering for Ellen! I’m so proud over her and happy that she is in the final. ONE MORE THING: After last night I’m even more sure that I WANT TO COMPETE IN LET’S DANCE FOR NEXT TIME!!!! Omg, I would do almost anything! I think I would kick ass and it’s been a dream of mine for 2 years now! So I’ll strive for that this year! Hollah at me if you have any contact at TV4 hahaha ♥ Anyway, we got invited by Danny to swing by his show today so that’s what we are doing this saturday! Later on tonight we’ll see what we’ll do. What’s your plans for tonight?

____________________________________________

Äntligen helg!! Igårkväll var jag och André på Let’s Dance för att hejja på Ellen! Man blir ju så stolt och glad för hennes skull och så fett att hon är vidare till final! EN TILL SAK: Efter igårkväll så är jag mer än säker att JAG VILL VARA MED I LET’S DANCE NÄSTA GÅNG!!!! Omg, jag ska kriga för det! Jag tror jag hade gjort bra ifrån mig och det är ju en dröm jag haft sedan 2 år tillbaka!! så nu jävlar! Hojta på mig om ni har någon kontakt på tv4 hahaah! ♥ Men men, vi blev inbjudna av Danny häromdagen till hans show idag så idag ska vi dit och heja! Sen ikväll får vi se vad vi hittar på. Vad ska ni göra denna lördag?


25 kommentarer25 kommentarer om “SO GOOD”

  Abgelica du kanske redan har nämnt det innan men snälla kan du bara skriva igen vad du använder för kamera? Har varit så nyfiken då dina bilder är så vackra☺

  Reply

  Ja det har jag men det är heeeeelt ok att fråga igen <3 har en Canon 5D mark III :) Kram och tack!

  Reply

  I love the look! Pls do another hair tutorial on like this chill everyday wavy/messy/voluminous style! xx

  Reply

  Love the outfit! xx Is the top from zara this season?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här