Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

14:46 | May 1, 2017

LEMON TREE

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
BIKBOKBIKBOKBIKBOKBIKBOK

 

PHOTOS BY VIKTOR WIDSTRÖM / EDIT BY ME
CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM BIKBOK, HERE_HEELS FROM MISSGUIDED, HERE_
_BELT FROM ASOS, SIMILAR HERE_BAG FROM DECADENT, SIMILAR HERE_

 

Feeling like a little lemon in this cute dress! It’s supposed to be long but I curled it up in the belt to make it shorter. Since I’m a bit short it looked better this way :) Guess what? I’ve started working out again!! I’m back on track! I’m always like that.. either I’m 100% all in or not at all hahaha. It feels good to be back again with Simon as my PT. So that’s how I started 1th of May! Met up with André after that and had a late lunch in the sun. I’m so sad that I didn’t get to see any bonfire yesterday but after just getting 2 hours of sleep between saturday and sunday I was too tired to keep my eyes open or even get out to look at the fire. So me and André just went home after hanging out at Mimmi’s place with some friends ♥ What did you guys do yesterday?

______________________________________________

Känner mig som en liten citron i den här gulliga klänningen! Den är egentligen lång men jag vek upp den i ett bälte för att få den kortare. Eftersom jag är lite kortare så såg det bättre ut såhär tycker jag :) Hallå, gissa vad? Jag har börjat träna igen!! I’m back on track! Sån är jag.. jag är alltid 100% på eller inte alls haha. Känns gött att vara tillbaka med min PT Simon. Så på det viset började jag 1:a Maj! Mötte upp André efter det och käkade en sen lunch i solen. Jag är så ledsen att jag missade valborgselden igår men efter att bara ha sovit 2 timmar mellan lördag – söndag så var jag alldeles för trött för att hålla ögonen öppna eller minst ens ta mig ut för att kolla på elden. Så jag och André stack hem efter att ha hängt hos Mimmi med lite vänner ♥ Vad gjorde ni igår?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

12 Responses to “LEMON TREE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.