Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:48 | May 3, 2017

  FLUFFY

  Steve maddensteve maddensteve maddensteve maddensteve madden

   

  PHOTO BY ELLEN WALDTON
  CREDIT&ADLINKS:_TROUSERS FROM ASOS, HERE_BAG FROM ZARA, SIMILAR HERE_
  _SHOES FROM STEVE MADDEN_KNIT FROM ASOS, SIMILAR HERE_
  _JACKET FROM RIVER ISLAND (OLD), SIMILAR HERE_

   

  Two looooong and fully booked days – sorry for so bad update!! Ever since the sun came out I’ve also tried to catch some sunlight between meetings, recordings and other have-to’s. Just got back from the office after shooting a collab! I’ve been recording all day as well with my babes and squeezed in a meeting after that. Now I’m back home and I’m soooo exhausted! Tonight I’m just going to cuddle with André ♥ Talk to you in a little while!

  __________________________________________________

  Två låååånga och fullbokade dagar – så ledsen för dålig uppdatering!! Ända sen solen kom ut så har jag försökt samla så mycket solljus jag kunnat mellan möten, inspelningar och andra måsten. Kom precis hem från kontoret efter att ha fotat ett samarbete! Jag har spelat in med tjejerna hela dagen och så klämde jag in ett möte med efter det. Nu är jag tillbaka hemma och jag är heeeelt slut! Ikväll ska jag bara mysa med André ♥ Hörs om en liten stund!

   


  11 kommentarer  11 kommentarer om “FLUFFY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här