Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:25 | May 5, 2017

  DISNEYLAND

   

  DISNEYLAND

   

  Ever since I was a kid I’ve always wanted to go to Disneyland so I was so happy that we FINALLY went there! But… it wasn’t really as good as we hoped for haha. But I’ve heard that Disneyland in Paris is way better so I might have to go there next time :)
  I’m at the office right now and soon heading to Alexandra to have a look at my upcoming vlog!! LOVE

  ________________________________

  Ända sen jag var liten har jag alltid velat åka till Disneyland så jag var så glad att vi ÄNTLIGEN åkte dit! Men.. det var inte riktigt så bra som jag trott och hoppats på haha. Men jag har hört att Disneyland i Paris är bättre så jag får helt enkelt åka dit nästa gång :)
  Jag sitter just nu på kontoret men ska snart dra till Alexandra för att kika in min nästa vlogg!! KÄRLEK


  20 kommentarer  20 kommentarer om “DISNEYLAND”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här