Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:02 | May 5, 2017

  SUNSETS IN VENICE

  venicevenicekenza zouiten & angelica blick

   

  SUNSETS IN VENICE WITH MY BABES ♥
  ( HAHA, I look super in love with Kenza in these photos – Well, maybe I am!
  I mean.. who’s not?! )

   

  Oh, I miss LA soooooo much!! I really want to go back there ASAP. Can’t get enough of that place! I still have some photos left to show you – I hope you are ok with that?
  Well, it’s once again friday and today I have plenty of stuff on my schedule. First of I’m meeting up with André for lunch before I’m off into town to pick up little Ester who I’m taking care of for some ours today ( It’s my friends dog!). The rest of the day I just have meetings at the office and one with my accountant. Later on tonight after I’ve brought Ester home to my friend I’ll go to restaurant Niklas with André and Jesper for a cozy dinner :)

  _______________________________________

  Åh, jag saknar LA såååååå mycket!! Jag vill så gärna tillbaka dit ASAP. Kan inte få nog av LA! Jag har fortfarande en hel del bilder att visa er därifrån – hoppas det är ok?
  Men men, det är återigen fredag och jag har en hel del på schemat. Först ska jag iväg på lunch med André innan jag ska plocka upp lilla Ester och ha hand om henne en stund idag ( Det är min kompis vovve!). Under resten av dagen kommer jag mesta ha möten på kontoret och även ett möte hos min revisor. Till kvällen ska jag lämna av Ester hos min kompis innan jag beger mig till Resturang Niklas med André och Jesper för middag :)


  10 kommentarer  10 kommentarer om “SUNSETS IN VENICE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här